top of page

KSK Tongeren kondigt veranderingen aan in trainersstaf

Het bestuur van KSK Tongeren heeft besloten om afscheid te nemen van hoofdtrainer Tomas Daumantas en assistent-trainer Didier Gaens. Deze beslissing komt na een periode van teleurstellende resultaten in de competitie.


Tomas Daumantas en Didier Gaens hebben respectievelijk anderhalf en twee jaar lang aan het roer gestaan van onze club. We herinneren ons onder hun vleugels enkele gedenkwaardige overwinningen, waaronder de winst op Racing Mechelen en de thuisderby tegen Belisia vorig seizoen. Ook dit seizoen waren er hoogtepunten, zoals de remontada tegen Sporting Hasselt en ons succesvolle bekerparcours.


Als club streven we naar continue vooruitgang en competitieve prestaties. Het is duidelijk dat de ambities dit jaar hoger lagen dan de positie die we momenteel bekleden in het klassement.


Met nog belangrijke wedstrijden voor de boeg, geloven we dat het noodzakelijk is om een nieuwe impuls te geven aan ons team. Daarom hebben we besloten om de samenwerking met Tomas Daumantas en Didier Gaens te beëindigen. We danken hen voor hun inzet en toewijding gedurende hun tijd bij de club en wensen hen het beste voor hun toekomstige uitdagingen.


Het bestuur van KSK Tongeren

Comments


bottom of page