top of page

KSK Tongeren verwelkomt Alexandre Di Gregorio, Jordan Remacle en Benoit Hossay

KSK Tongeren stelt Alexandre Di Gregorio (foto) als hoofdtrainer, Jordan Remacle en Benoit Hossay als assistent-trainers voor. 


Di Gregorio, Remacle en Hossay komen over van RFCU La Calamine, waar ze de afgelopen twee seizoenen buitengewoon werk hebben verricht. Onder hun leiding heeft Calamine een indrukwekkende opmars gemaakt, resulterend in opeenvolgende promoties van eerste provinciale tot de tweede afdeling, het equivalent van de reeks waarin Tongeren uitkomt.


Di Gregorio, een voormalig profvoetballer met een indrukwekkende staat van dienst bij clubs zoals Antwerp, Charleroi, Racing Genk en Eendracht Aalst, heeft ook zijn sporen verdiend als speler van de kampioenenploeg van Tongeren in het seizoen 2017-2018 in 3de amateur. Na zijn spelerscarrière begon hij zijn trainersloopbaan bij Calamine.


Remacle, eveneens een bekende in het Belgische voetbal, heeft een professionele carrière gehad bij clubs zoals OH Leuven, Lokeren en AA Gent. Bij OHL is hij recent zelfs opgenomen bij de 'Leuven Legends'. Hij deelde het succes met Di Gregorio bij Calamine in de afgelopen seizoenen.


Hossay, kent als voormalig speler van KSK Tongeren de club en zal hij een waardevolle toevoeging zijn aan onze staf. Hij zal zich focussen op het fysieke aspect gedurende de trainingsweek.


Verder is de club blij dat Raf Verjans, bezig aan zijn 4de seizoen bij Tongeren, aan boord blijft als keeperstrainer.


De nieuwe staff zal zaterdag al langs de lijn te zien zijn tijdens de wedstrijd tegen Racing Mechelen. KSK Tongeren kijkt uit naar een succesvolle samenwerking!

Comments


bottom of page