top of page

Praktische info l Racing Mechelen

Beste supporter,


Indien u meereist naar Racing Mechelen, gelieve onderstaande informatie door te nemen!


TICKETVERKOOP

Tickets zullen enkel online verkocht worden via volgende link: https://krcmechelen-bezoekers.eventsquare.store/

De ticketshop zal sluiten 2 uur voor de wedstrijd dus vergeet je ticket niet op voorhand aan te schaffen!


TER PLAATSE

Onze supporters zullen allemaal samen in een afgescheiden uitvak plaatsenemen. Hier zal een drank- en eetstand voorzien worden.

Voor de supporters die met de bus reizen, jullie worden door de bus afgezet aan de ingang van het uitvak. Een steward van Racing Mechelen begeleidt ons naar het stadion.


Voor supporters die met de wagen komen, jullie moeten parkeren op de parking van de Aldi aan de Schorsmolenstraat in Mechelen. Ook jullie moeten dan de ingang nemen van het Uitvak in de Schorsmolenstraat. In bijlage een plannetje.


Supportersvlaggen, trommels en andere muziekinstallaties zullen enkel worden toegestaan met goedkeuring van de veiligheidsverantwoordelijke van Racing Mechelen. Dit moet je 2 dagen op voorhand doen bij veiligheid@racingmechelen.be


BUSREIS

De supportersbus vertrekt om 18u op Kruispoort te Tongeren (aan de Ambi Kwik). Gelieve op tijd te komen. Op de bus wordt er voor iedereen een broodje voorzien. Drank kan je eveneens kopen aan democratische prijzen.


Ben je nog niet ingeschreven maar wil je graag mee naar deze spektakel wedstrijd? We hebben nog plaats op de bus. Voor 5 euro per persoon kan je mee: https://www.ksktongeren.be/event-details/racing-mechelen-vs-ksk-tongeren-l-busreis


Laten we er samen een gezellige start van het seizoen van maken!

C'mon SKplannetje bezoekers parking ALDI
.pdf
Download PDF • 162KB

bottom of page