top of page

Voorbeschouwing en praktische info voor meereizende supporters l Racing Mechelen vs KSK Tongeren

RC Mechelen (4) - KSK Tongeren (14)

Zaterdag 17 februari 2024 - Oscar van Kesbeeck Stadion


De aanstaande uitwedstrijd tegen Racing Mechelen markeert het begin van een nieuw tijdperk voor KSK Tongeren. Deze week heeft Alexandre Di Gregorio het roer overgenomen om een frisse wind door het team te laten waaien. Onze tegenstander van zaterdag heeft na een teleurstellende 2 op 15 en een recente trainerswissel een indrukwekkende ommekeer laten zien, met opeenvolgende overtuigende overwinningen tegen Bocholt (3-0) en op het veld van City Pirates (1-5).


Het wordt duidelijk dat Di Gregorio geen gemakkelijke start krijgt voorgeschoteld. Toch kan KSK Tongeren hoop putten uit eerdere ontmoetingen met Racing Mechelen. Recentelijk behaalden ze een belangrijke 2-0 overwinning in eigen huis, terwijl ze vorig seizoen in de eerste wedstrijd na een zenuwslopende strijd in de 94e minuut aan het langste eind trokken.


Selectienieuws:

Larondelle is geschorst, Haenen, Vanderhoven en Dupain keren terug uit schorsing. Voorjans was in het begin van deze week ziek, Jungschleger trainde voor het eerst terug mee met de groep, voor een selectie is het wel nog te vroeg.


Hieronder enkele essentiële details die je moet weten voor de afreis richting Mechelen.


Locatie:

De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 17 februari, met aftrap om 20:00 uur in het Oscar Van Kesbeeckstadion. Belangrijk om te weten is dat de ingang voor onze supporters zich bevindt in de Schorsmolenstraat. Zorg ervoor dat je deze ingang gebruikt om het stadion binnen te komen.


Tickets:

Tickets zijn beschikbaar aan de ingang van het stadion voor een prijs van €11. Er is geen combi-regeling van kracht, dus je mag met de auto komen.


Verboden voorwerpen:

Houd er rekening mee dat trommels niet zijn toegestaan in het stadion. Vlaggen zijn echter wel toegestaan.


Verkeersinstructies:

Let op: vanwege werken aan de R16 is de aanrijroute lichtelijk aangepast. Het is aangeraden om vanaf de autostrade te komen en de N16-R12 te nemen, om vervolgens op het uiteinde van de N1 links af te slaan. Vervolg daarna de route door de eerste straat links (Oscar van Kesbeeckstraat) in te rijden, gevolgd door de eerste straat links (Elektriciteitstraat). Daarna sla je weer rechtsaf de Schorsmolenstraat in. In deze straat kunnen supporters zich parkeren. Er zullen borden hangen dat parkeren verboden is voor omwonende maar supporters mogen zich hier voor de wedstrijd wel parkeren.

Comments


bottom of page