top of page
66784092-9a34-42a4-82f3-97bacad7d5c6.jpg

Meet The World - Gothia Cup

Verzilver jouw plek op een gratis reis en deelname (incl. transport en accomodatie) voor de Gothia Cup 2024 in Zweden. Alle meisjes met de Belgische nationaliteit geboren tussen juli 2008 en juni 2010 mogen deelnemen aan Meet The World Talent Day (selectiedag). De eerste 100 meisjes die inschrijven en voldoen aan de voorwaarden worden geaccepteerd. Dit is een organisatie van SKF Logistics Services Belgium in samenwerking met KSK Tongeren en Voetbal Vlaanderen. 

 • Facebook
 • Instagram

Meet The World Talent Day 

Op de Meet the World Talent Day kan jij je voetbalkunsten laten zien aan verschillende scouts die aanwezig zullen zijn. Dankzij oefeningen en verschillende vormen van wedstrijdjes waarbij gelet wordt op techniek, mentaliteit en voetbalintelligentie krijgen onze scouts een beeld van je niveau.
 

De meisjes die de selectie halen worden nadien via email gecontacteerd. De geselecteerde meisjes volgen een verplicht trainingsprogramma ter voorbereiding aan het vertrek naar Zweden. Ook Davina Philtjens, meter van Meet the World, zal helpen met het voorbereiden van onze talenten. 

Datum: 5 mei 2024 van 10u30 tot 16u00

Adres: Klein Veldje 1, 3700 Tongeren

Jeugdcomplex KSK Tongeren

De Talent Scouts
Ons scoutsteam bestaat uit een aantal UEFA gecertficeerde trainers, de begeleiders en coaches tijdens Gothia Cup en SKF medewerkers.

Organisatoren
Meet the World wordt georganiseerd door SKF Logistics Services Belgium in samenwerking met KSK Tongeren en Voetbal Vlaanderen.


Verzekering
Alle spelers moeten hun eigen verzekering aanspreken. Je bent verzekerd via Voetbal Vlaanderen wanneer je aangesloten bent bij een club.


De beloning
De uiteindelijke selectie van 17 speelsters krijgen:

 • Gratis vliegreis van en naar Göteborg, Zweden

 • Gratis openbaar vervoer en accommodatie
  De SKF-teams en begeleiders verblijven in een scholencomplex

 • Drie maaltijden per dag tijdens de Gothia Cup

 • Alle toernooi-activiteiten gratis

 • 2 stuks wedstrijdkledij voor alle speler(excl. scheenbeschermers en voetbalschoenen)
   

Elk team moet tijdens de Gothia Cup bij elk spel de speciale SKF-uitrusting dragen. Deze zal SKF overhandigen in Zweden.


Kosten
Deelname aan Meet the World is gratis. Voor je reis naar Zweden hou je rekening met de kosten voor een eventuele reisverzekering en zakgeld. SKF vraagt een kleine bijdrage van 15 euro per persoon, wat zal worden beheerd door de begeleding in Zweden.

Inschrijven

Dit kan door de QR-code te scannen en het formulier in te vullen. Wij voorzien een gratis lunch. 

image.png

Gothia Cup 

Wanneer je naar de Gothia Cup gaat, kan je je droom van het voebal spelen voor 50.000 schreeuwende fans vervullen. Je ontmoet mensen van over de hele wereld en concentreert je op je liefde voor voetbal voor een hele week.
 

Als hoofdsponsor wilt SKF meer jonge spelers de kans geven om 40.000 spelers en leiders te ontmoeten voor een week voetbal en plezier. SKF is trots dat het al meer dan 3.500 spelers heeft geholpen te reizen naar de Gothia Cup in Zweden. Ieder van hen heeft Göteborg verlaten met levenslange herinneringen en vriendschappen.
 

In juli 2024 is het misschien jouw beurt, als je wordt geselecteerd tijdens de talentendag.

Gothia Cup is ‘s werelds grootste en meest internationale jeugdvoetbaltoernooi. Elk jaar komen zo’n 40 000 spelers uit 70 landen bijeen in Göteborg, Zweden om 4.500 matchen te spelen op 110 velden. De editie van 2024 heeft plaats van zondag 14 juli 2024 tot zaterdag 20 juli 2024. Reken voor de heen en terugvlucht nog een extra dag.

Projectmanagers voor SKF (reizen mee naar de Gothia Cup en begeleiden de reis)

Kim Boschmans
kim.boschmans@skf.com
Tel. +32 (0)497/80.48.48

Patrick Peters
patrick.peters@skf.com
Tel. +32 (0)475/55.05.00

Projectmanagers voor KSK Tongeren

Dries Baillien

dries.baillien@ksktongeren.be

Tel. +32 (0)495/38.20.44

Frédéric Dupain

frederic.dupain@ksktongeren.be

Tel. +32 (0)470/51.68.07

bottom of page