top of page

YOUNITED TONGEREN

KSK Tongeren heeft nu ook een Younited-team, nl. Younited KSK Tongeren. De spelers en speelsters van dit team zijn experten in het dagelijkse overleven. Ze strijden tegen kwetsbaarheid op vlak van huisvesting, psychische gezondheid, welzijn, armoede of verslaving. Het is een moedige strijd die respect en waardering verdient. Ben jij zo’n expert en wil je graag voetballen? Kom dan ons team versterken!

 

Of het nu de warmte van de kleedkamer is of de adrenaline op het veld, de roes van de overwinning of het verdriet van een nederlaag: bij Younited KSK Tongeren delen we lief en leed. Je vindt er naast ploegmaats ook een thuis, onze slogan is dan ook niet voor niets MY TEAM, MY HOME. Goed kunnen voetballen is super, niet goed kunnen voetballen is geen enkel probleem. Onze coaches werken met iedereen even graag, of je nu jong of oud, man of vrouw of x bent, van hier of van elders, je bent welkom.

 

De trainingen onder begeleiding van Kim Bernard (jeugddienst Tongeren) gaan wekelijks, elke dinsdagnamiddag, door op het Klein Veldje van KSK Tongeren. Voor meer info: bezoek https://younited.be/tongeren of contacteer Kim Bernard (tel: 012/800095 of mail: kim.bernard@stadtongeren.be)

 

Nog even meegeven: ons team is er voor volwassenen, voor minderjarigen hebben wij geen aanbod.

bottom of page